Onafhankelijk Herbalife Distributeur May Mercelis
 
 

  Home » Aankomen met Herbalife Inloggen  |   |    
Productoverzicht
Herbalife Informatie
Wat is Herbalife
Productenoverzicht
Persoonlijk Advies
Bestelhandleiding
Aankomen
Sportvoeding
Vitaliteit
Huidverzorging
Recepten
Even voorstellen?
Distributeur worden?
Informatie
Betalen & Verzenden
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
Neem contact op
Aankomen met Herbalife Aankomen met Herbalife
In gewicht aankomen met Herbalife, uitleg in het kort:
                   

Om gewicht en omvang aan te komen is een verandering in het eetpatroon noodzakelijk. Vaak is ondergewicht niet te wijten aan te weinig eten, maar aan bijvoorbeeld slecht eten en onregelmatige maaltijden, waardoor lichaamsfuncties verstoord raken. Herbalife kan een bijdrage leveren in het optimaal functioneren van het lichaam.

Aankomfase: Met de programma's voor aankomen eet u na iedere maaltijd een heerlijke shake (dus 3x per dag) en u zorgt ervoor dat u niet minder van uw dagelijkse maaltijden eet. U kunt 2 kg per maand aankomen met ons programma. Geef uw lichaam echter de tijd, ook als er in het begin nog weinig resultaat is. De meeste mensen hebben al geruime tijd ondergewicht, dus dat vergt enige aanpassing van het lichaam. Als u op uw streefgewicht bent, volgt een stabilisatiefase.

Stabilisatiefase: Na de aankomperiode is het belangrijk dat u uw gewicht behoudt en daarom is er een stabilisatiefase noodzakelijk. U bouwt in deze fase af naar twee shakes en vervolgens één.

Beter met Herbalife in gewicht aankomen, dan met een vette hamburger!

                   
Aankomen in gewicht met Herbalife is een uitgebalanceerde manier, pure massa en geen vetrollen! Hoe gebruikt u Herbalife als u wilt aankomen in gewicht:

Met Herbalife eet u na elke maaltijd een heerlijke shake. Hiervoor kunt u de gemakkelijke shakebeker gebruiken (gratis bij uw eerste bestelling). Deze shake kunt u maken in alle melkproducten (melk, yoghurt, Optimel, sojadrank etc.) of in vruchtensappen. De shake is er in zes verschillende smaken: vanille, aardbeien, chocolade, cappuccino, cookies & cream of tropische vruchten.  

Bij elke maaltijd neemt u twee vezel/kruiden tabletten en één Multivitaminen tablet. Deze supplementen ondersteunen het programma en hierdoor zult u sneller resultaat boeken. Hiernaast drinkt u minimaal twee liter water of thermojetics kruidendrank per dag. Deze dagelijkse hoeveelheid is nodig om uw afvalstoffen af te voeren.

Behalve met de exclusieve producten onderscheidt Herbalife zich ten opzichte van andere gewichtsbeheersingsproducten ook doordat veel van onze klanten door ons individueel worden begeleid en ondersteund. Wij weten uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om bij een moeilijk en vaak langdurig proces van aankomen enige ondersteuning te krijgen.

                   
VolgendeCopyright © 2019 Bodywellness.be
Powered by osCommerce

Your IP Address is: 3.226.243.130