Onafhankelijk Herbalife Distributeur May Mercelis
 
 

  Home » Huidverzorging met Herbalife Inloggen  |   |    
Productoverzicht
Herbalife Informatie
Wat is Herbalife
Productenoverzicht
Persoonlijk Advies
Bestelhandleiding
Aankomen
Sportvoeding
Vitaliteit
Huidverzorging
Recepten
Even voorstellen?
Distributeur worden?
Informatie
Betalen & Verzenden
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
Neem contact op
Huidverzorging met Herbalife Huidverzorging met Herbalife
Geuren, huid- en haarverzorgingsproducten van Herbalife. Overzicht- en bestelpagina.
 
 

Samengesteld uit de vitaminen A. C en E en plantaardige ingrediŽnten. De NouriFusion producten  combineren het beste van natuur en wetenschap om u te helpen een mooiere en gezonder uitziende huid te krijgen.

Samengesteld uit de vitaminen A. C en E en plantaardige ingrediŽnten. De NouriFusion producten  combineren het beste van natuur en wetenschap om u te helpen een mooiere en gezonder uitziende huid te krijgen.

 
NouriFusion - Multivitaminen Huidverzorging
 
Samengesteld uit de vitaminen A, C en E en plantaardige ingrediŽnten. De NouriFusion producten combineren het beste van natuur en wetenschap om u te helpen een mooiere en gezonder uitziende huid te krijgen.
 
NouriFusion, de ACE voor uw Face!
 

A

  bevordert de groei van nieuwe huidcellen
  helpt het vochtgehalte van de huid te verbeteren
  helpt om droge huidschilfers te verwijderen
 

C

  stimuleert de aanmaak van collageen
  helpt om de veerkracht van de huid te vergroten
  ondersteunt het natuurlijke afweervermogen van de huid
 

E

  beschermt de vochtbalans van de huid
  helpt het huidoppervlak soepel te houden
  bevordert de gezonde conditie van de huid
 
Verwen uw huid met het beste van natuur en wetenschap
 
Ons nieuwe assortiment Multivitaminen huidverzorgingsproducten met de vitaminen A, C en E. 
 
  SPF 15 Ė krachtige bescherming tegen een breed spectrum van UVA/UVB zonnestraling
  Formules met vitaminen en plantaardige stoffen
 
Verwen uw huid met de unieke Multivitaminen formule van NouriFusionô. NouriFusionô is de fusie van Natuur en Wetenschap. Het verenigt de kracht van de antioxidanten vitaminen A, C en E met de botanische ingrediŽnten. Dit levert een overzichtelijk en veelzijdig assortiment producten op, bedoeld om een levendig uitziende huid te verkrijgen. 

 

Droge huid

Vette huid

Lotion Cleanser + Toner + Moisturizer SPF 15

NouriFusion set voor de normale tot droge of vette huid

Lotion Cleanser + Toner + Moisturizer SPF 15

Lotion Cleanser + Toner + Moisturizer SPF 15
 


Droge huid

Vette huid

     

Multivitamin Cleanser voor de droge huid††-†Deze reinigende lotion verwijdert zacht make-up, vuil en vet. Daarna voelt de huid schoon en fris aan. Bevat vitaminen A, C en E.

Multivitamin Cleanser voor de droge huid   

Deze reinigende lotion verwijdert zacht make-up, vuil en vet. Daarna voelt de huid schoon en fris aan. Bevat vitaminen A, C en E.
 

Multivitamin foaming gel Cleanser voor de vette huid   

De schuimende en reinigende gel verwijdert make-up, vuil en vet. Helpt om overtollig vet tegen te gaan. Na gebruik voelt de huid schoon en fris aan. Bevat vitaminen A, C en E.

Multivitamin foaming gel Cleanser voor de vette huid†††- De schuimende en reinigende gel verwijdert make-up, vuil en vet. Helpt om overtollig vet tegen te gaan. Na gebruik voelt de huid schoon en fris aan. Bevat vitaminen A, C en E


Droge huid

Vette huid

         

Multivitamin Toner voor de droge huid - De verfrissende toner helpt om de laatste restjes vuil te verwijderen. Voor een zachtere huid. Bevat vitaminen A, C en E.

Multivitamin Toner voor de droge huid

De verfrissende toner helpt om de laatste restjes vuil te verwijderen. Voor een zachtere huid. Bevat vitaminen A, C en E.

 

Multivitamin Toner voor de vette huid

De verfrissende toner helpt om de laatste restjes vuil en vet te verwijderen. Voor een zachtere huid. Bevat vitaminen A, C en E.

Multivitamin Toner voor de vette huid - De verfrissende toner helpt om de laatste restjes vuil en vet te verwijderen. Voor een zachtere huid. Bevat vitaminen A, C en E.


Droge huid

Vette huid

         
Multivitamin Moisturiser SPF 15 - Hydrateert de huid, zodat deze zacht en soepel aanvoelt. Met SPF 15. Bevat vitaminen A, C en E.

Multivitamin Moisturiser SPF 15

Hydrateert de huid, zodat deze zacht en soepel aanvoelt. Met SPF 15. Bevat vitaminen A, C en E.

 

Multivitamin Moisturiser SPF 15

Hydrateert de huid. Na gebruik voelt deze zacht, soepel en niet vet aan. Met SPF 15. Bevat vitaminen A, C en E.

Multivitamin Moisturiser SPF 15 - Hydrateert de huid. Na gebruik voelt deze zacht, soepel en niet vet aan. Met SPF 15. Bevat vitaminen A, C en E.

Eye Cream

Eye Gel

         

NouriFusion Multivitamin Eye Cream†- Geschikt voor alle huidtypes. Rijke, verzachtende formule. Voedt de tere huid rondom de ogen. Helpt de verschijning van fijne lijntjes tegen te gaan. Helpt de huid rondom de ogen steviger te maken.†

NouriFusion Multivitamin Eye Cream 
Geschikt voor alle huidtypes. Rijke, verzachtende formule. Voedt de tere huid rondom de ogen. Helpt de verschijning van fijne lijntjes tegen te gaan. Helpt de huid rondom de ogen steviger te maken. 
 
NouriFusion Eye Gel
Geschikt voor alle huidtypes. Helpt wallen en kringen onder de ogen te verminderen. Zorgt onmiddellijk voor verkoeling.  De huid voelt verfrist en verkwikt aan. Heeft een licht vochtinbrengend effect. 

NouriFusion Eye Gel - Geschikt voor alle huidtypes. Helpt wallen en kringen onder de ogen te verminderen. Zorgt onmiddellijk voor verkoeling.  De huid voelt verfrist en verkwikt aan. Heeft een lichtvocht inbrengend effect.


Clarifying Mask

Moisture Mask

         

Moisture Mask - Voor alle huidtypes. Met name geschikt om de droge en doffe huid te hydrateren. Lichte en fijnetextuur, makkelijk om aan te brengen. Helpt een vermoeide huid te verzachten en te versoepelen.†

Moisture Mask

Voor alle huidtypes. Met name geschikt om de droge en doffe huid te hydrateren. Lichte en fijnetextuur, makkelijk om aan te brengen. Helpt een vermoeide huid te verzachten en te versoepelen. 

 

MultiVitamin Clarifying Mask

Voor alle huidtypes. Reinigt en verwijdert overtollig talg.
Absorbeert onzuiverheden. Lichte kleimasker, makkelijk om aan te brengen. Voor een zachtere en gladdere teint. 

MultiVitamin Clarifying Mask - Voor alle huidtypes. Reinigt en verwijdert overtollig talg.


Night Cream

Exfoliating Scrub

         

Night Cream - Geschikt voor alle huidtypes. Rijke, luxe, lichte gezichtscrŤme. Hydrateert de huid terwijl u slaapt. Langdurige vochtinbrengende werking. Word wakker met een zachte, soepele huid!†

Night Cream

Geschikt voor alle huidtypes. Rijke, luxe, lichte gezichtscrŤme. Hydrateert de huid terwijl u slaapt. Langdurige vochtinbrengende werking. Word wakker met een zachte, soepele huid! 

 

MultiVitamin Exfoliating Scrub

Voor alle huidtypes. Zachte, vitaliserende scrub crŤme voor wekelijks gebruik. Frambozen- en aardbeien pitjes verwijderen droge huidcellen. Op basis van Jojoba en Bijenwas om te verzachten. Om de huid zacht, soepel en schoner te laten aanvoelen. 

MultiVitamin Exfoliating Scrub - Voor alle huidtypes. Zachte, vitaliserende scrub crŤme voor wekelijks gebruik. Frambozen- en aardbeien pitjes verwijderen droge huidcellen. Op basis van Jojoba en Bijenwas om te verzachten. Om de huidzacht, soepel en schoner te laten aanvoelen.†


Speciale huidverzorgingsproducten
 

Body Buffing Scrub

Body Contouring Creme

         

Body Buffing Scrub - Deze scrub, die ook zeer geschikt is voor de gevoelige huid, is speciaal samengesteld om de lichaamshuid glad en zacht te maken en deze er gezonder en frisser uit te laten zien. De dode huidcellen worden op een verantwoorde manier verwijderd, en het celvernieuwingsproces wordt versneld. Combineer dit product met de Body Contouring crŤme en u heeft het perfecte middel om cellulitis van de buitenkant aan te pakken.

Body Buffing Scrub

Deze scrub, die ook zeer geschikt is voor de gevoelige huid, is speciaal samengesteld om de lichaamshuid glad en zacht te maken en deze er gezonder en frisser uit te laten zien. De dode huidcellen worden op een verantwoorde manier verwijderd en het celvernieuwingsproces wordt versneld. Combineer dit product met de Body Contouring CrŤme en u heeft het perfecte middel om cellulitis van de buitenkant aan te pakken.

 

Body Contouring Creme

Gebruik de Body Contouring CrŤme voor een strakkere en gladdere huid. De crŤme bestaat voornamelijk uit plantaardige-, citroen- en wijnsteenzuren die samen met andere geselecteerde ingrediŽnten voor een betere doorbloeding van de huid en een mooiere teint zorgen.

Body Contouring Creme - Gebruik de Body contouring crŤme voor een strakkere en gladdere huid. De crŤme bestaat voornamelijk uit plantaardige-, citroen- en wijnsteenzuren die samen met andere geselecteerde ingrediŽnten voor een betere doorbloeding van de huid en een mooiere teint zorgen.


Skin Activator

Dag Lotion SPF 15

         

DAG LOTION SPF 15

Met deze lichte, snel absorberende vochtinbrengende lotion helpt u uw huid er jonger en gladder uit te laten zien. Hydrateert meteen en beschermt met SPF 15. Gebruik iedere morgen om fi jne lijntjes en rimpels te helpen verminderen en uw huid te laten stralen. Laat uw jongeruitziende gezicht zien.

Skin Activator - DAG LOTION SPF 15 - Met deze lichte, snel absorberende vochtinbrengende lotion helpt u uw huid er jonger en gladder uit te laten zien. Hydrateert meteen en beschermt met SPF 15. Gebruik iedere morgen om fi jne lijntjes en rimpels te helpen verminderen en uw huid te laten stralen. Laat uw jongeruitziende gezicht zien.

OogcrŤme

Dťcolletť crŤme

         

Skin Activator - OOGCR»ME - De huid onder en rond de ogen is zeer kwetsbaar omdat het geen talgklieren bevat, zodat het vatbaar wordt voor vroegtijdige veroudering. Deze lichtgewicht crŤme bevat komkommerextracten om de huid te helpen verzachten. De huid wordt gehydrateerd en gevoed terwijl het een jeugdig ogende Ďliftí geeft. Geniet van jonger uitziende ogen.

OOGCR»ME

De huid onder en rond de ogen is zeer kwetsbaar omdat het geen talgklieren bevat, zodat het vatbaar wordt voor vroegtijdige veroudering. Deze lichtgewicht crŤme bevat komkommerextracten om de huid te helpen verzachten. De huid wordt gehydrateerd en gevoed terwijl het een jeugdig ogende Ďliftí geeft. Geniet van jonger uitziende ogen.

 

CR»ME VOOR NEK EN D…COLLET…

De kwetsbare huid van de nek en het dťcolletť wordt dunner naarmate we ouder worden. Trakteer uw huid op deze niet vette, hydraterende en revitaliserende crŤme om zo fijne lijntjes en rimpeltjes te minimaliseren en uw huid zijdeachtig glad en zacht te laten voelen. Herover uw jeugdige uitstraling.

Skin Activator - CR»ME VOOR NEK EN D…COLLET… - De kwetsbare huid van de nek en het dťcolletť wordt dunner naarmate we ouder worden. Trakteer uw huid op deze niet vette, hydraterende en revitaliserende crŤme om zo fijne lijntjes en rimpeltjes te minimaliseren en uw huid zijdeachtig glad en zacht te laten voelen. Herover uw jeugdige uitstraling.

NachtcrŤme

Lipverfijner SPF 15

         

VOEDENDE NACHTCR»ME

Een weldadige, rijke nachtcrŤme die helpt bij de vernieuwing van de huid terwijl u slaapt. De celvernieuwing is dan het meest actief. Ondersteunt de collageenproductie, hydrateert en voedt de huid. Bij regelmatig gebruik kan het de helderheid en stralendheid van uw huid zichtbaar verbeteren en kan het eveneens de stevigheid van uw huid verbeteren. Herover uw jeugdige uitstraling.

LIPVERFIJNER SPF 15

Deze heerlijke verzachtende lippencrŤme bevat SPF 15 bescherming en bevat een subtiel vleugje pepermunt dat uw lippen hydrateert en beschermt. Helpt fi jne lijntjes rond de mond te verminderen en laat ze er gladder en voller uitzien. Toon uw stralende lach.

Skin Activator - LIPVERFIJNER SPF 15 - Deze heerlijke verzachtende lippencrŤme bevat SPF 15 bescherming en bevat een subtiel vleugje pepermunt dat uw lippen hydrateert en beschermt. Helpt fi jne lijntjes rond de mond te verminderen en laat ze er gladder en voller uitzien. Toon uw stralende lach.


Vitamine C, voor een stralende gezonde huid
 

Face Quencher

Daily Skin Booster

         

Radiant C - Face Quencher - Sluit je ogen en geniet van deze heerlijke vitaliserende gezichtsverstuiver. De Radiant C Face Quencher geeft een onmiddellijk verfrissend effect. Het produkt is op waterbasis, dus het brengt geen schade toe aan uw kleding en kapsel, en make-up wordt er zelfs langer houdbaar door. Inhoud 50 ml.

Radiant C - Face Quencher

Sluit je ogen en geniet van deze heerlijke vitaliserende gezichtsverstuiver. De Radiant C Face Quencher geeft een onmiddellijk verfrissend effect. Het produkt is op waterbasis, dus het brengt geen schade toe aan uw kleding en kapsel, en make-up wordt er zelfs langer houdbaar door. Inhoud 50 ml.

 

Radiant C - Daily Skin Booster

Uw huid ziet er aanzienlijk beter uit met deze gel-crŤme formule die u helpt een matte en vermoeid ogende huid weer te doen stralen. Gebruik deze booster dan ook iedere dag als basis voor uw make-up om zo de mogelijke schade van externe factoren zoals uitlaatgassen, UV-straling en dergelijke zoveel mogelijk te beperken.
U brengt met dit huidverzorging product direct vitamine C op uw huid aan, waardoor de antioxidanten hun werk effectief kunnen doen. U ziet er gezonder en vooral stralender uit!

Riadiant C - Daily Skin Booster - Uw huid ziet er aanzienlijk beter uit met deze gel-crŤme formule die u helpt een matte en vermoeid ogende huid weer te doen stralen. Gebruik deze booster dan ook iedere dag als basis voor uw make-up om zo de mogelijke schade van externe factoren zoals uitlaatgassen, UV-straling en dergelijke zoveel mogelijk te beperken.


Radiant C Body Lotion

Radiant C gezichtsreiniger

Radiant C Body Lotion met dubbele bescherming - Een niet vette body lotion boordevol anti-oxidanten en een zonbeschermingsfactor 15 voor een dubbele bescherming van uw huid. De lotion wordt snel opgenomen, en uw huid voelt zachter en gladder aan dan ooit tevoren! Vrije radicalen kunnen schade opleveren voor uw huid, waardoor een matte en vermoeide teint ontstaat. Anti-oxidanten leveren een belangrijke bijdrage aan het neutraliseren van de gevolgen van oxidatieve stress.

Radiant C Body Lotion met dubbele bescherming

Een niet vette body lotion boordevol anti-oxidanten en een zonbeschermingsfactor 15 voor een dubbele bescherming van uw huid. De lotion wordt snel opgenomen, en uw huid voelt zachter en gladder aan dan ooit tevoren! Vrije radicalen kunnen schade opleveren voor uw huid, waardoor een matte en vermoeide teint ontstaat. Anti-oxidanten leveren een belangrijke bijdrage aan het neutraliseren van de gevolgen van oxidatieve stress.

Radiant C Dagelijkse (scrub) Gezichtsreiniger

Een milde gezichtsreiniger voor dagelijks gebruik, die bijdraagt tot een mooiere huid met een gezondere uitstraling.

Radiant C Dagelijkse Gezichtsreiniger - Een milde gezichtsreiniger voor dagelijks gebruik, die bijdraagt tot een mooiere huid met een gezondere uitstraling.


AloŽ producten - het allerbeste uit de natuur!
 
AloŽ Soothing Gel  

AloŽ Soothing Spray

         

AloŽ Soothing Gel††- Dit eeuwenoude, snelwerkende en verzorgende middel mag in geen enkel medicijnkastje ontbreken! Herbal AloŽ Soothing Gel heeft een verzorgende en herstellende werking bij een zonverbrande huid, een geschaafde of jeukende huid en nog veel meer huidirritaties. Gebruik zoveel als nodig op het gezicht, handen en lichaam om deze te verzorgen en de pijnlijke/ruwe huid te verzachten. Voelt niet vettig aan en is snel opgenomen door de huid. Herbal AloŽ Soothing Gel geeft opmerkelijke hydraterende effecten die de huid in conditie houden zodat deze zacht en gezond eruit ziet. In een fles van 200 ml.

AloŽ Soothing Gel  

Dit eeuwenoude, snelwerkende en verzorgende middel mag in geen enkel medicijnkastje ontbreken! Herbal AloŽ Soothing Gel heeft een verzorgende en herstellende werking bij een zonverbrande huid, een geschaafde of jeukende huid en nog veel meer huidirritaties. Gebruik zoveel als nodig op het gezicht, handen en lichaam om deze te verzorgen en de pijnlijke/ruwe huid te verzachten. Voelt niet vettig aan en is snel opgenomen door de huid. Herbal AloŽ Soothing Gel geeft opmerkelijke hydraterende effecten die de huid in conditie houden zodat deze zacht en gezond eruit ziet. In een fles van 200 ml.

 

AloŽ Soothing Spray

Dezelfde samenstelling als hierboven, maar in een fles van 400 ml.

AloŽ Soothing Spray - Dezelfde samenstelling als hierboven, maar in een fles van 400 ml.


AloŽ Body Wash

Vochtregulerende Zeep

         

AloŽ Body Wash - Deze vloeibare reinigende douchegel, gemaakt van complete aloŽbladeren, bevat tevens Camille, Calendula an AllantoÔne, en maakt dat uw huid schoon en gehydrateerd aanvoelt. De milde frisse geur id ideaal voor zowel mannen als vrouwen. De Dermajetics AloŽ producten zijn gemaakt van volledige AloŽ bladeren. De effecten van de AloŽplant zijn gecombineerd met moderne technologie om uw huid een betere stabiliteit en structuur te geven. Fles van 250 ml.

AloŽ Body Wash

Deze vloeibare reinigende douchegel, gemaakt van complete aloŽbladeren, Camille, Calendula en AllantoÔne maakt dat uw huid schoon en gehydrateerd aanvoelt. De milde frisse geur is ideaal voor zowel mannen als vrouwen. De AloŽ producten zijn gemaakt van volledige AloŽ bladeren. De effecten van de AloŽplant zijn gecombineerd met moderne technologie om uw huid een betere stabiliteit en structuur te geven. Fles van 250 ml.

 

Herbal AloŽ Vochtregulerende Zeep

Terwijl andere soorten zeep weliswaar ook reinigen, blijkt de huid na gebruik vaak droog en gespannen te zijn. Bovendien hebben de meeste zepen een uitdrogend effect. De Herbal AloŽ vochtregulerende zeep maakt de huid schoon en laat een gehydrateerd gevoel achter, plus een plezierig frisse, pure geur.

Herbal AloŽ Vochtregulerende Zeep - Terwijl andere soorten zeep weliswaar ook reinigen, blijkt de huid na gebruik vaak droog en gespannen te zijn. Bovendien hebben de meeste zepen een uitdrogend effect. De Herbal AloŽ vochtregulerende zeep evenwel maakt de huid schoon en laat een gehydrateerd gevoel achter, plus een plezierig frisse, pure geur.


Hand & Body Lotion

AloŽ Handcreme

         

AloŽ Hand & Body Lotion - Een lichte, niet vettige crŤme; deze zachte hand en body lotion hydrateert en verzorgd. Heeft een milde frisse geur en trekt snel in de huid, zodat zowel mannen als vrouwen houden van het gemak waarmee deze crŤme in de huid trekt en deze hydrateert. Voor verbetering van de stevigheid en structuur van de huid.

AloŽ Hand & Body Lotion
Een lichte niet vettige crŤme; deze zachte hand en body lotion hydrateert en verzorgt. Heeft een milde frisse geur en trekt snel in de huid. Voor verbetering van de stevigheid en structuur van de huid.
 
AloŽ Handcreme
Telkens als u iemand een hand geeft, maakt u een goede indruk. Een fantastisch product. De oplossing voor soepele en zijde zachte handen. Met goedkeuringsstempel van de International AloŽ Science Council, een kwaliteitsmerk voor zuiverheid en AloŽgehalte.

AloŽ Handcreme - Telkens als u iemand een hand geeft, maakt u een goede indruk. Een fantastisch product. De oplossing voor soepele en zijde zachte handen. Met goedkeuringsstempel van de International AloŽ Science Council, een kwaliteitsmerk voor zuiverheid en AloŽgehalte.


Everday Shampoo

Everday Conditioner

         

AloŽ Everday Shampoo - Dankzij de Everyday AloŽ Shampoo kan niet alleen uw lichaam, maar ook uw haar profiteren van de weldadige eigenschappen van de aloŽplant. Dit product is verrijkt met aloŽ van het gehele blad en een speciale mix van kruiden en plantenextracten, zodat de natuurlijke schoonheid van uw haar volledig tot haar recht komt. En de heerlijke frisse kruidige geur is een streling voor uw zintuigen. Ideaal voor normaal tot droog haar. Verwen uw haar dus iedere dag met dit zeer exclusieve product. Everyday AloŽ Shampoo zit in een fles van een halve liter!

AloŽ Everday Shampoo

Dankzij de Everyday AloŽ Shampoo kan niet alleen uw lichaam, maar ook uw haar profiteren van de weldadige eigenschappen van de aloŽplant. Dit product is verrijkt met aloŽ van het gehele blad en een speciale mix van kruiden en plantenextracten, zodat de natuurlijke schoonheid van uw haar volledig tot haar recht komt. En de heerlijke frisse kruidige geur is een streling voor uw zintuigen. Ideaal voor normaal tot droog haar. Verwen uw haar dus iedere dag met dit zeer exclusieve product. Everyday AloŽ Shampoo zit in een fles van een halve liter!

 

AloŽ Everday Conditioner 

AloŽ Conditioner zit in een fles van een halve liter!

Dankzij de Everyday AloŽ Shampoo kan niet alleen uw lichaam, maar ook uw haar profiteren van de weldadige eigenschappen van de aloŽplant. Dit product is verrijkt met aloŽ van het gehele blad en een speciale mix van kruiden en plantenextracten, zodat de natuurlijke schoonheid van uw haar volledig tot haar recht komt. En de heerlijke frisse kruidige geur is een streling voor uw zintuigen. Ideaal voor normaal tot droog haar. Verwen uw haar dus iedere dag met dit zeer exclusieve product. Everyday AloŽ Shampoo zit in een fles van een halve liter!


Hydraterende Shampoo

Hydraterende Conditioner

         

Herbal AloŽ Hydraterende Shampoo - Herbal Hydraterende Shampoo brengt de glans terug in droog, door verven of andere oorzaken beschadigd haar met de nieuwe Herbal AloŽ hydraterende Shampoo. Dankzij een speciale formule met aloŽconcentraat en moisturisers, helpen deze producten haar dat futloos, dor of droog is geworden door intensieve behandelingen of haardrogers of gewoon door de zon, opnieuw tot leven! De shampoo geeft een milde reiniging, waarbij het haar een hoger vochtgehalte krijgt, met als gevolg een zachter en stralender aanzien. Inhoud: 300 ml

Herbal AloŽ Hydraterende Shampoo

Herbal AloŽ Hydraterende Shampoo brengt de glans terug in droog, door verven of andere oorzaken beschadigd haar. Dankzij een speciale formule met aloŽconcentraat en moisturisers helpen deze producten haar dat futloos, dor of droog is geworden door intensieve behandelingen of haardrogers of gewoon door de zon, opnieuw tot leven! De shampoo geeft een milde reiniging, waarbij het haar een hoger vochtgehalte krijgt, met als gevolg een zachter en stralender aanzien. Inhoud: 300 ml

 

Herbal AloŽ Hydraterende Conditioner

De moisturising Conditioner van Herbalife gaat nog een stapje verder dan de Herbal Hydraterende Shampoo. De hogere vochtigheidsgraad wordt blijvend gemaakt. Gebruik daarom de shampoo ťn de conditioner voor uw haar. Uw haar voelt glanzend en levendig aan. Inhoud: 300 ml

 

Herbal AloŽ Hydraterende Conditioner - Herbal Hydraterende Conditioner

Hydraterende Hairspray

Herbal AloŽ Hydraterende Hairspray - Herbal Soft Hold Hair Spray, is geschikt voor alle soorten haar. Ideaal voor styling.†

Herbal AloŽ Hydraterende Hairspray

Herbal Soft Hold Hair Spray is geschikt voor alle soorten haar. Ideaal voor styling. Het haar krijgt er een zachte en voelbare stevigheid door die de hele dag intact blijft. Neem meer afscheid van uw gewone haarsprays, die de haren sterk uitdrogen, waardoor ze hard en onhandelbaar worden. Daarentegen werkt de aloŽ in onze nieuwe haarspray als voeding. Tevens maakt ze het haar minder gevoelig voor de uitdrogingseffecten van de zon en blijft tevens gekleurd haar langer de kleur bewaren. Inhoud: 200 ml

Herbal Soft Hold Hair Spray, is geschikt voor alle soorten haar. Ideaal voor styling.†


Geuren
 

Heart (V) 

Soul (M)

         

Heart (V)†- Heart is een eigentijdse geur voor de vrouw, samengesteld op kruidenbasis en een heuse nieuwe definitie van het woord "natuurlijk". Heart is geÔnspireerd op de natuur en brengt de betovering van de plantwereld dankzij extracten van de waterlelie, groene klimop, theebladeren en gardenia.†Een symfonie van Moeder Natuur!

Heart (V) 

Heart is een eigentijdse geur voor de vrouw, samengesteld op kruidenbasis en een heuse nieuwe definitie van het woord "natuurlijk". Heart is geÔnspireerd op de natuur en brengt de betovering van de plantwereld dankzij extracten van de waterlelie, groene klimop, theebladeren en gardenia. Een symfonie van Moeder Natuur!

Soul (M)

Soul is een lichte geur voor de moderne man, met een exclusief kruidig karakter. Naast andere plantaardige ingrediŽnten bevat het de Yuzu-citrusvrucht, peterselie en cederhout. Samen bepalen zij de onmiskenbaar mannelijke geur. Ademt de geest van het ware leven. Bestemd voor de man die van een frisse natuurlijke geur houdt.

Soul (M) - Soul is een lichte geur voor de moderne man, met een exclusief kruidig karakter. Naast andere plantaardige ingrediŽnten bevat het de Yuzu-citrusvrucht, peterselie en cederhout.†Samen bepalen zij de onmiskenbaar mannelijke geur. Ademt de geest van het ware leven. Bestemd voor de man die van een frisse natuurlijke geur houdt.


Man (M)

Woman (V)

         

Man (M) - Houd het fris. En geniet van de herkenbaarheid. Een basis van citrusvruchten en een hart van watermunt en basilicum.†Eigentijds, fris en zuiver.

Man (M)
Houd het fris. En geniet van de herkenbaarheid. Een basis van citrusvruchten en een hart van watermunt en basilicum. Eigentijds, fris en zuiver.
 
Woman (V)

Houd het simpel. Respecteer de verschillen. Een basis van citrusvruchten en een bloemige zweem ontleend aan jasmijn, waterlelie en de pioenroos. 
Eigentijds, fris en zuiver.

Woman (V) - Houd het simpel. Respecteer de verschillen. Een basis van citrusvruchten en een bloemige zweem ontleend aan jasmijn, waterlelie en de pioenroos.†


          
 
                       
VolgendeCopyright © 2019 Bodywellness.be
Powered by osCommerce

Your IP Address is: 3.226.243.130