Warning: fopen() [function.fopen]: Unable to access /var/www/vhosts/bodywellness.be/httpdocs//tmp/_index.php_cPath=29.meta-cache in /var/www/vhosts/bodywellness.be/httpdocs/includes/meta_tags.php on line 392

Warning: fopen(/var/www/vhosts/bodywellness.be/httpdocs//tmp/_index.php_cPath=29.meta-cache) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/bodywellness.be/httpdocs/includes/meta_tags.php on line 392

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/bodywellness.be/httpdocs/includes/meta_tags.php on line 393

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/bodywellness.be/httpdocs/includes/meta_tags.php on line 394
   
  Onafhankelijk Herbalife Distributeur May Mercelis
 
 

  Home » Alle producten Inloggen  |   |    
Productoverzicht
Herbalife Informatie
Wat is Herbalife
Productenoverzicht
Persoonlijk Advies
Bestelhandleiding
Aankomen
Sportvoeding
Vitaliteit
Huidverzorging
Recepten
Even voorstellen?
Distributeur worden?
Informatie
Betalen & Verzenden
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
Neem contact op
CategorieŽn
       

Vůůr 16:00 uur bestellen is de volgende dag al in huis!

Onze Herbalife producten worden via de Post bij u bezorgd.

Uw bestelling zeer snel in huis!

 
Wat is Herbalife - onafhankelijk Herbalife distributeur

Al meer dan 25 jaar wordt Herbalife met succes gebruikt door mensen met overgewicht, maar ook ondergewicht en door sporters. Miljoenen mensen wereldwijd behaalden uiteenlopende gezondheid resultaten met de maaltijdvervangers van Herbalife.

Hoe komt het dat Herbalife zo goed werkt?

Alle Herbalife producten online te koop.

  • Allereerst is het belangrijk om te weten dat Herbalife op basis van natuurlijke ingrediŽnten is en niets anders is dan gezonde voeding.
  • Herbalife is een maaltijdvervanger waarin essentiŽle voedingssupplementen zitten, die dagelijks nodig zijn om het lichaam optimaal te laten functioneren: vitaminen, mineralen, kruiden en sporenelementen.
  • De voeding en bijbehorende supplementen helpen het lichaam in balans te raken, waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam in werking treedt. Herbalife stimuleert dus het lichaam om optimaal lichaamsgewicht te bereiken, door middel van gezonde voeding.
  • Opname van de voeding door het lichaam is tenminste 98%, vandaar ook dat veel sporters onze producten gebruiken.

Herbalife staat met name bekend als afslankproduct. Zoals verder op deze site te lezen is, kent Herbalife nog vele andere toepassingen, waaronder aankomen en vitaliteit.
Herbalife is verder fantastische sportvoeding. Het ondersteunt het lichaam bij herstel van de sportinspanningen en geeft de belangrijke brandstoffen voor topsporters tijdens het sporten. Er zijn al vele topsporters die dankbaar gebruik maken van de kwaliteiten van Herbalife als sportvoeding.

Herbalife als afslankproduct: Er zijn vele vermageringsdiŽten op de markt verkrijgbaar. Waarom zou je dan Herbalife kiezen? Daar zijn goede redenen voor: Herbalife is door de consumentenbond getest, onder vele andere merken afslankproducten. Herbalife bleek de enige maaltijdvervanger, waarbij alles wat in de producten zit, op de verpakking staat vermeld en andersom. Daarnaast bevat Herbalife de essentiŽle voedingsstoffen die het lichaam dagelijks nodig heeft, waardoor verantwoord afvallen mogelijk wordt. M.a.w. nŪet afvallen door uithongeren, maar optimalisatie van de lichaamsfuncties en verbetering van de algehele gezondheid en dŠŠrdoor afvallen!

Op onze site vind u informatie over de programma's en producten van Herbalife.

Copyright © 2019 Bodywellness.be
Powered by osCommerce

Your IP Address is: 3.227.254.12