Warning: fopen() [function.fopen]: Unable to access /var/www/vhosts/bodywellness.be/httpdocs//tmp/_index.php_cPath=34.meta-cache in /var/www/vhosts/bodywellness.be/httpdocs/includes/meta_tags.php on line 392

Warning: fopen(/var/www/vhosts/bodywellness.be/httpdocs//tmp/_index.php_cPath=34.meta-cache) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /var/www/vhosts/bodywellness.be/httpdocs/includes/meta_tags.php on line 392

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/bodywellness.be/httpdocs/includes/meta_tags.php on line 393

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/bodywellness.be/httpdocs/includes/meta_tags.php on line 394
   
  Onafhankelijk Herbalife Distributeur May Mercelis
 
 

  Home » Huidverzorging Inloggen  |   |    
Productoverzicht
Herbalife Informatie
Wat is Herbalife
Productenoverzicht
Persoonlijk Advies
Bestelhandleiding
Aankomen
Sportvoeding
Vitaliteit
Huidverzorging
Recepten
Even voorstellen?
Distributeur worden?
Informatie
Betalen & Verzenden
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
Neem contact op
CategorieŽn
NouriFusion - Multivitaminen Huidverzorging
 
Samengesteld uit de vitaminen A, C en E en plantaardige ingrediŽnten. De NouriFusion producten combineren het beste van natuur en wetenschap om u te helpen een mooiere en gezonder uitziende huid te krijgen.
 
NouriFusion, de ACE voor uw Face!
 

A

  bevordert de groei van nieuwe huidcellen
  helpt het vochtgehalte van de huid te verbeteren
  helpt om droge huidschilfers te verwijderen
 

C

  stimuleert de aanmaak van collageen
  helpt om de veerkracht van de huid te vergroten
  ondersteunt het natuurlijke afweervermogen van de huid
 

E

  beschermt de vochtbalans van de huid
  helpt het huidoppervlak soepel te houden
  bevordert de gezonde conditie van de huid
 

 
 
Skin Activatorô is in meerdere opzichten een ingenieuze huidverzorgingslijn.

De Skin Activatorô technologie heeft een zachte aanpak met betrekking tot huidvernieuwing en is samengesteld met het geavanceerde collageenopbouwende glucosamine complex. Dit intelligente complex stimuleert de verjonging van de huid door het verhogen van de natuurlijke collageenproductie. Ook helpt het bij het hydrateren, verzorgen, verstevigen en beschermen van de huid. Fijne lijntjes en rimpels, gladheid, helderheid en uitstraling kunnen zichtbaar verbeteren in al een paar weken.
 

 

Herbalife huidverzorgingsproducten met Vitamine C

De tand des tijd tegengaan met Radiant C !

Radiant C van Herbalife laat uw huid weer stralen.
Deze geavanceerde producten kunnen helpen de antioxiderende eigenschappen van vitamine C direkt op uw huid te laten werken. Daardoor krijgt u een gezondere en zachtere huid die weer helemaal straalt.

De Radiant C is een natuurlijke antioxidant en daardoor uitermate belangrijk voor het verkrijgen van een gezonder uitziende en stralende huid, doordat zij de vrije radicalen bestrijden die schadelijk kunnen zijn voor de huid.

Bevat de volgende producten:

Radiant C - Body Lotion
Een niet vette body lotion vol met anti-oxidanten en tevens een zonbeschermingsfactor 15 waardoor deze een dubbele bescherming van uw huid biedt.

Radiant C - Daily Facial Scrub Cleanser
een milde gezichtsreiniger voor dagelijks gebruik die bijdraagt tot een mooiere huid met een gezondere uitstraling.

Mannen kunnen de Scrub Cleanser gebruiken als scheerschuim voor een glad en zacht resultaat.

Radiant C - Daily Skin Booster
Een huidgel voor dagelijks gebruik of crŤme met hoogwaardige vitamine C voor het verbeteren van de volledige huidstructuur

Radiant C - Face Quencher
Een verkoelende en verfrissende en verkoelende spray in een klein en handige verpakking met verstuiver die handig in uw handtas schikt.

 

 

Wat is AloŽ Vera ?
AloŽ Vera is een plant dat het best groeit en bloeit in een warm en droog klimaat. Veel mensen zien de plant aan voor een cactus, maar het is in feite familie van de lelieachtigen, het is een bolgewas.

Oude geschriften laten ons zien dat de vele positieve eigenschappen van AloŽ Vera al eeuwen bekend zijn. Haar therapeutische en genezende eigenschappen leven al meer dan 5.000 jaar voort.

Vandaag de dag groeit de reputatie van deze wonderbaarlijke plant nog steeds, en ze wordt over de gehele wereld door miljoenen mensen gebruikt voor zowel uitwendige als inwendige toepassingen. Vele van deze toepassingen zien we dan ook regelmatig gedocumenteerd terug in tijdschriften, nieuwsbladen en in boeken.

Wat doet AloŽ Vera ?
Natuurlijke AloŽ Vera bladgelei bevat meer dan 75 voedingsstoffen, 20 mineralen, 18 aminozuren, 12 vitamines en 200 andere componenten.

Al met al heeft AloŽ Vera uitwendig een zeer gunstig effect op de huid, maar u zult uzelf nog meer verbazen over de effecten van inwendig gebruik.
Copyright © 2019 Bodywellness.be
Powered by osCommerce

Your IP Address is: 3.226.243.130