Onafhankelijk Herbalife Distributeur May Mercelis
 
 

  Home » Privacy verklaring Inloggen  |   |    
Productoverzicht
Herbalife Informatie
Wat is Herbalife
Productenoverzicht
Persoonlijk Advies
Bestelhandleiding
Aankomen
Sportvoeding
Vitaliteit
Huidverzorging
Recepten
Even voorstellen?
Distributeur worden?
Informatie
Betalen & Verzenden
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
Neem contact op
Privacy verklaring Privacy verklaring


Wij vinden het belangrijk dat uw privacy wordt beschermd. Wij nemen onze verantwoordelijkheid m.b.t. de beveiliging van klantinformatie zeer serieus. In dit beleid wordt uiteengezet hoe wij klanteninformatie gebruiken en hoe wij uw privacy beschermen. 

1. Gebruik van klantinformatie
Informatie die nodig is voor het verwerken van uw bestelling Om uw bestelling te verwerken, hebben we bepaalde gegevens van u nodig. Voorbeelden van deze gegevens zijn uw naam, adres, telefoonnummer en E-mailadres. Met deze informatie kunnen wij uw bestelling verwerken en u per E-mail of post een bevestiging van uw bestelling sturen. Uw E-mailadres wordt uitsluitend voor directe communicatie tussen u en ons gebruikt. We vragen naar uw telefoonnummer om u zo snel mogelijk te kunnen bereiken, mocht zich een probleem voordoen m.b.t. uw bestelling. De door u verstrekte gegevens worden opgeslagen in onze systemen. Dit gebeurt echter uitsluitend voor doeleinden zoals die in dit beleid worden uiteengezet of voor andere doeleinden waarvoor u toestemming hebt gegeven. U kunt op ieder moment verzoeken om uw gegevens te verwijderen. 

2. Site-tracking
Wij gebruiken tracking-software om de bezoekpatronen van onze klanten en het gebruik van onze website na te gaan. Op basis van deze gegevens kunnen wij het ontwerp en de lay-out van onze website ontwikkelen en beter tegemoetkomen aan de behoeften van de bezoekers van deze website. Met deze software kan geen informatie worden vastgelegd waarmee u persoonlijk geÔdentificeerd kunt worden. Ter beveiliging wordt uw I.P. adres gelogd. 

3. Openbaarmaking aan derden
Wij verkopen, verhandelen of verhuren uw persoonlijke informatie niet aan anderen. Zonder uw toestemming verstrekken wij geen informatie over bestellingen aan andere personen of organisaties, tenzij een noodsituatie dit vereist of wij hiertoe wettelijk verplicht zijn. 

4. Uw toestemming
Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het verzamelen en gebruiken van deze informatie door ons op de manieren zoals hierboven omschreven. Als u nog vragen hebt over ons privacybeleid of de toepassing ervan, kunt u ons mailen. Let op: als u op een koppeling in een van onze E-mails klikt die naar een andere website leidt (bijvoorbeeld de website van een bedrijf dat in onze E-mails adverteert), moet u het privacybeleid van dat bedrijf lezen om te weten of en hoe dat bedrijf de gegevens over uw bezoek aan die website verwerkt. Mochten wij besluiten ons privacybeleid te wijzigen, dan zullen wij die wijzigingen op deze pagina bekendmaken, zodat u altijd op de hoogte bent van de informatie die we verzamelen, de wijze waarop deze informatie wordt gebruikt en de omstandigheden waaronder wij deze informatie openbaar maken.

VolgendeCopyright © 2019 Bodywellness.be
Powered by osCommerce

Your IP Address is: 3.227.254.12