Onafhankelijk Herbalife Distributeur May Mercelis
 
 

  Home » Sportvoeding met Herbalife Inloggen  |   |    
Productoverzicht
Herbalife Informatie
Wat is Herbalife
Productenoverzicht
Persoonlijk Advies
Bestelhandleiding
Aankomen
Sportvoeding
Vitaliteit
Huidverzorging
Recepten
Even voorstellen?
Distributeur worden?
Informatie
Betalen & Verzenden
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
Neem contact op
Sportvoeding met Herbalife Sportvoeding met Herbalife
Een actief lichaam
   
Onze producten bieden hoogwaardige koolhydraten, proteÔnen en essentiŽle vetzuren die makkelijk verteerbaar zijn en goed worden geabsorbeerd. Deze voedingsstoffen heeft het lichaam nodig om optimaal te presteren.
Of u nu spiermassa wilt opbouwen, meer energie wilt of uw sportprestaties wilt verbeteren, uw lichaam heeft op celniveau de juiste voedingsstoffen nodig om goed te functioneren. Optimale voeding, de basis van onze gezondheidsfilosofie, is hier specifiek op gericht.

Herbalife sportvoeding - Onze producten bieden hoogwaardige koolhydraten, proteÔnen en essentiŽle vetzuren die makkelijk verteerbaar zijn en goed worden geabsorbeerd.

Dit geavanceerde voedingsprogramma, dat is gefundeerd op wetenschappelijk onderzoek, maakt dat de gebruikers van onze producten telkens weer zo overduidelijk het "verschil" ervaren.
 
Haal het beste uit uzelf - op natuurlijke wijze!
 

In het water of op het land, Herbalife sportvoeding zorgt voor een goede sportieve basis

Als u uw lichaamscellen voorziet van de voeding die ze nodig hebben, zorgt u ervoor dat uw lichaam optimaal kan presteren. Uw spijsvertering verbetert, u kunt snel en gemakkelijk uw gewicht beheersen, u voelt zich meer in balans, uw afweersysteem wordt ondersteund, uw energiepeil schiet omhoog, uw actieve lichaam kan langer actief blijven.
Op deze website vindt u alle informatie over uitgebalanceerde voeding voor sporters zoals u. Sportvoeding vormt een complex en vaak verwarrend onderwerp. Maar uiteindelijk draait het om vier basiscomponenten:
   
Brandstof innemen

Dit zal u niet snel overkomen als u de sportvoeding van Herbalife gebruikt.

   
Brandstof bijvullen
   
Reparatie
   
Renovatie

   
Basis Sportpakket:

   

Dit pakket is ruim voldoende voor 1 maand, wanneer u drie keer per week sport. U heeft hiermee een totaalpakket aan sportvoeding.

 

 De Post, onze partner in de bezorging van Herbalife producten.

Als u de eerste keer een pakket bij ons besteld, krijgt u dit product gratis bij uw bestelling.

Als u de eerste keer een pakket bij ons besteld, krijgt u dit product gratis bij uw bestelling.

Wij werken samen met de Post. Bij uw eerste pakketbestelling behoren een shakebeker, maatlepel en tablettendoosje tot de standaard accessoires!

Als u de eerste keer een pakket bij ons besteld, krijgt u dit product gratis bij uw bestelling.


Het sportpakket bestaat uit de volgende producten:
   
2 bussen Formule 1 - Voedingshake
 
GecreŽerd met behulp van geavanceerde voedingsmiddelentechnologie. De Formule 1 bevat belangrijke vitaminen en mineralen, sojaproteÔne, koolhydraten voor de snelle energie en voedingsvezel.
   
1 potje Vezel & Kruidentabletten
   
De vezel - en kruidentabletten bevatten een mengsel van krachtige havervezels en geselecteerde kruiden. Die stimuleren samen een efficiŽnte verwijdering van afvalstoffen. Daarnaast helpen vezels een verdere vetopslag te voorkomen.
   
1 potje Vitaminen & Mineralen
   
Het product bevat 10 essentiŽle vitaminen en 6 essentiŽle mineralen, waaraan kruiden zijn toegevoegd. Deze supplementen vormen een hoogwaardige aanvulling op het programma. De supplementen zijn afgestemd op een optimale samenwerking met de andere  producten.
   
1 potje Cell Activator
   
Cell Activator is een mix van essentiŽle voedingsmiddelen en plantenextracten, die speciaal is samengesteld om uw lichaam te ondersteunen bij de productie van energie. Het helpt uw lichaam om de bouwstoffen uit uw voeding goed op te nemen. Als u dagelijks Cell Activator gebruikt, kunt u ervoor helpen zorgen dat de energievoorraden in uw lichaam op peil blijven en dat de essentiŽle voedingsstoffen optimaal benut worden.
   
1 potje RoseOx
   
Rose Ox is een supplement op kruidenbasis met antioxidant werking. Het is gemaakt van rozemarijnextract, vermengd met een exclusieve combinatie van kruiden. Het werkt harmonieus samen met de natuurlijke bronnen binnen ons lichaam en met de antioxiderende vitamines C, E en bŤtacaroteen. Een antioxidant is een voedingsstof die vrije radicalen kan uitschakelen en werkt als een intern afweersysteem en die schade aan onze cellen beperkt?  Een teveel aan vrije radicale kan gezonde cellen beschadigen. Het lichaam zet een natuurlijke afweersysteem in om deze vrije radicalen uit te schakelen: dat zijn antioxidanten. Er zijn vele factoren die de aanmaak van vrije radicalen bevorderen zoals, stress, ziekte, roken, medicijngebruik, veelvuldig sporten, luchtvervuiling, te weinig groente en fruit. Rose Ox heeft hierop een neutraliserende en preventieve werking.
   
1 bus ProteÔne supplement poeder
   
Voor sporters is het Herbalife ProteÔnepoeder een uitstekende keus om te zorgen dat hun eiwitbestand op peil komt. Sporters kunnen formule 1 gebruiken, er melk, fruit en twee afgestreken eetlepels proteÔnepoeder toevoegen en zo gemakkelijk de 25 gram eiwit halen die wordt aanbevolen voor een shake na hun workout.

   
Voedingsschema
   
Of u nou een professionele sporter bent die zich voorbereidt op en belangrijke wedstrijd of een fanatieke vrijetijdsvoetballer, uw lichaam heeft de juiste brandstof nodig om goed te kunnen functioneren. Help uw lichaam om topprestaties te leveren en het gewenste resultaat te bereiken en neem de volgende suggesties ter harte.
   
Vůůr het sporten (30 minuten ervoor) F1 shake gemengd met sap
     
Tijdens het sporten Elke 10 minuten of vaker iets drinken. Als u langer dan een half uur traint, doe dan wat verdunde Formule 1 in uw favoriete drankje.
     
Na het sporten (binnen 30 minuten) F1 shake gemengd met sap
     
Herstel en renovatie (binnen 120 minuten) F1 shake + ProteÔne supplement poeder
     
RoseOx & Herbalifeline

De vier basis componenten:
   
Of je nou een skipiste afsjeest, op je fiets een berg afdaalt of een flink aantal baantjes gaat zwemmen, je lichaam moet een topprestatie leveren.

Maar dat valt niet mee als je je zo uitgeput voelt dat je liever op de bank ligt dan in het zwembad.

Wij bieden producten die helpen bij zowel het leveren als bijvullen van brandstof en bij reparatie en renovatie.

Actieve sporters kunnen beter presteren als de voeding goed is! Onze producten bieden hoogwaardige koolhydraten, proteÔnen en essentiŽle vetzuren die makkelijk verteerbaar zijn en goed worden geabsorbeerd.
Onze producten bevatten hoogwaardige koolhydraten, proteÔnen en essentiŽle vetzuren die goed verteerbaar zijn en makkelijk worden geabsorbeerd. Deze voedingsstoffen heeft het lichaam nodig om optimaal te presteren. Dus wilt u graag die extra energie om een topprestatie te kunnen leveren, dan mogen onze producten in uw leven niet ontbreken.
   
Brandstof innemen:
   
Koolhydraten = instant brandstof
   
Voor iedere activiteit heeft u brandstof nodig, gemeten in calorieŽn en vaak aangeduid als energie. Helaas gaan veel mensen 's ochtends op pad met slechts een halfvolle tank, of zelfs met een lege. Om goed te kunnen functioneren moet onze brandstoftank voldoende gevuld zijn. Onze spieren vormen de brandstoftank die als eerste wordt aangesproken.

Duursporters doen het met Herbalife sportvoeding

Deze snelle brandstoffen haalt ons lichaam uit koolhydraten zoals brood, pasta, rijst, groenten, fruit en suikers. Als we koolhydraten eten worden die door het lichaam omgezet en in de spieren opgeslagen als glycogeen. Zo wordt onze tank gevuld.
   
Doen:
Drink een Herbalife Formule 1 shake gemengd met verdund vruchtensap, een half uur voor u gaat sporten. Dit biedt uw lichaam direct energie en helpt om de brandstofvoorraad in de spieren te ontzien. 
   
Vet = reservebrandstof
De vetten uit ons voedsel worden opgeslagen in de brandstoftanks voor de lange termijn: de vetcellen. Deze reservetanks spreken we aan als we aan duursport doen.
   
Doen:
Gebruik onze Herbalife Formule 1, Vezeltabletten, Multivitaminen en Cell Activator. Zo weet u zeker dat uw lichaam de optimale voeding krijgt.
   
Brandstof Bijvullen:
   
Onthoud dat het eerste halfuur na het sporten maximale mogelijkheden biedt om uw glycogeengehalte weer op peil te brengen. Simpel gezegd: in dit halve uur kunt u uw brandstoftank - uw spieren - het beste bijvullen.
Doen:
Drink direct na het sporten de Herbalife Formule 1 shake gemengd met vruchtensap, om die tank weer vol te gooien. Blijf uw lichaam tot twee uur na het sporten van brandstof voorzien. Eet koolhydraatrijke voeding.
   
Reparatie:
   
ProteÔne = Reparatie
Na het sporten hebt u ook hoogwaardige proteÔnen nodig. Elke activiteit brengt immers schade toe aan uw spiercellen. En hoe zwaarder de inspanning, hoe groter de schade. Voldoende hoogwaardige proteÔne helpt de spiercellen om zťlf de schade te herstellen.
   
Doen:
Drink zo n anderhalf tot twee uur na het sporten nog een Herbalife Formule 1 shake, gecombineerd met proteÔnerijke drank of voeding. Voeg een lepeltje Herbalife Proteinepoeder toe om extra profijt te hebben van dit eiwit.
   
Renovatie:
 
Uit onderzoek blijkt dat voedingsstoffen met antioxidanten de renovatie kunnen bekorten door te helpen in de strijd tegen de vrije radicalen die het lichaam schade toebrengen. Sporters maken op diverse manieren enorme hoeveelheden vrije radicalen aan. Bijvoorbeeld door simpelweg veel meer zuurstof in te ademen dan iemand die niet actief is.

Door de productie van de vrije radicalen te minimaliseren kan de sporter de hersteltijd tussen twee prestaties reduceren. Het beperken van schade aangericht door vrije radicalen kan:

   
mechanismen versnellen die melkzuren afvoeren
   
de afbraak van spierweefsel verminderen
   
de re-synthese van glycogeen bevorderen
   
Waar het op neerkomt is dat de sporter minder last heeft van spierpijn, stijve spieren en vermoeidheid. Dan blijft er dus meer tijd over om te trainen en de sport te beoefenen. Een gevarieerd aanbod van antioxidanten bevordert het herstel en zorgt ervoor dat het antioxiderend vermogen van het lichaam op peil blijft.
 
Doen:
Neem het antioxiderende product - RoseOx. Het lichaam kan alleen optimaal presteren als het uitgebalanceerde voeding krijgt. Actieve mensen moeten dus pro-actief omgaan met voeding, zodat ze altijd hoogwaardige brandstof tot hun beschikking hebben en de energie om op hoog niveau te trainen en topprestaties neer te zetten.
 
Doen:
Neem Herbalifeline, dat een ruime hoeveelheid Omega-3-vetzuren levert, om uw hartfunctie te ondersteunen.

VolgendeCopyright © 2019 Bodywellness.be
Powered by osCommerce

Your IP Address is: 3.227.254.12