Onafhankelijk Herbalife Distributeur May Mercelis
 
 

  Home » Even voorstellen? Inloggen  |   |    
Productoverzicht
Herbalife Informatie
Wat is Herbalife
Productenoverzicht
Persoonlijk Advies
Bestelhandleiding
Aankomen
Sportvoeding
Vitaliteit
Huidverzorging
Recepten
Even voorstellen?
Distributeur worden?
Informatie
Betalen & Verzenden
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
Neem contact op
Even voorstellen? Even voorstellen?

Mijn naam is May Mercelis,

Het is nu alweer jaren geleden toen wij, mijn man en ik, samen  besloten om iets te doen aan het gevaarlijke overgewicht van mijn man.  Ikzelf heb nooit last gehad van overgewicht, wel eerder van ondergewicht.  En zo zijn de problemen voor mijn man begonnen.  Ik maar eten, en hij maar sociaal “meesnoepen”.  Terwijl ik langzaam gewicht begon te winnen, nam de buikomvang van mijn man met schrikwekkende snelheid toe.

Via mijn nicht kwamen we in contact met Herbalife. Mijn man begon vrij sceptisch maar al na twee weken was hij reeds  buikomtrek kwijt, en voelde hij zich veel fitter. Ook ik kon op een veel betere manier bijkomen. Zelf ben ik nu eindelijk op mijn normale gewicht en ook ik voel mij een stuk vitaler sinds onze aanraking met Herbalife. 

 

Daarom besloot ik om meer mensen te gaan helpen met Herbalife.  Als u zich in dezelfde situatie bevind als ik en/of mijn man, dan ben ik bereid om samen met u en met behulp van de producten van Herbalife een gepast programma samen te stellen. Deze producten laten u toe om, op een gezonde manier, uw ideale gewicht te bereiken en u veel energieker te voelen. Bent u geďnteresseerd neem gerust een kijkje op deze site.

Wanneer u meer informatie wil of u wil beginnen met een Herbalife programma, klik dan op de button <Advies> zodat ik snel, maar geheel vrijblijvend contact met u op kan nemen.

U kunt natuurlijk ook zelf direct telefonisch contact opnemen.

 May Mercelis

 
 

* Resultaten zijn niet typerend en kunnen variëren.

VolgendeCopyright © 2019 Bodywellness.be
Powered by osCommerce

Your IP Address is: 3.227.254.12